Нагороди кафедри менеджменту з нагоди святкування Дня академії

Опубліковано 08.11.2013 р. у розділі Новини кафедри

7 листопада 2013 року Львівська комерційна академія відзначила 196-у річницю з дня заснування. З цієї нагоди відбулась урочиста Академія, в ході якої відбулося нагородження викладачів та студентів академії, які досягли найкращих успіхів у науково-педагогічній діяльності, навчанні та громадській роботі.

Зокрема, грамотою за значні успіхи у навчально-виховній та суспільно-громадській діяльності нагороджено доцента кафедри менеджменту Ірену Ігорівну Свидрук.

грамотою нагороджено доцента Свидрук Ірену Ігорівну

Студентка 4 курсу ЛКА напряму підготовки «Менеджмент» Булич Марта відзначена премією ім. Олени Степанівни за відмінні успіхи у навчанні, науковій роботі та суспільно-громадському житті. Також нагороджено четвертокурсницю, студентку Шегинську Ірину, котра отримала іменну премію декана факультету менеджменту професора Мізюка Б.М.

вручення премії студентці Марті БуличМарта Булич та Ірина Шегинська

Подяки ректора ЛКА за успіхи у навчанні отримали студенти-менеджери Шульга Юлія (група 1011), Гепалова Аліна (гр.1011), Шмідт Руслан (гр.1031), Кедрич Олег (гр.1041), Дмитрищак Ірина (гр.1041), Бодьо Катерина (гр.1041), Мороз Богдан (гр.1061), Рибак Світлана (гр.1071) та Магурчак Наталя (гр.1071).



Коментувати не дозволено.