Кафедра менеджменту чекає на своїх майбутніх студентів

Кафедра менеджменту чекає на своїх майбутніх студентів

Опубліковано 27.06.2014 р. у розділі Новини кафедри
Ось і завершився навчальний рік, і перед випускниками шкіл, ліцеїв, гімназій постало питання – де продовжити навчання, яку професію обрати? Якщо Ви вважаєте, що Ваше покликання – це робота з людьми, а самовираження – в управлінні сучасними організаціями – запрошуємо Вас на навчання на факультет менеджменту Львівської комерційної академії

 

Львівська комерційна академія – сучасна науково-освітня установа ІV-го найвищого рівня акредитації. У складі академії функціонують 3 інститути, 5 факультетів та коледж. Усестороннє навчання фахівців-менеджерів з вищою освітою забезпечує 28 кафедр Академії, але саме фахова, професійна підготовка в галузі управління сучасними організаціями забезпечується кафедрою менеджменту Львівської комерційної академії.

Хто і як мене буде навчати? На кафедрі менеджменту працюють висококваліфіковані викладачі, котрі є авторами багатьох підручників, посібників, методичних розробок. Кафедрою регулярно проводяться круглі столи з проблем управління сучасними організаціями, зустрічі із працедавцями, діє студентський науковий гурток та дискусійний клуб «Менеджер-актив». Детальніше із заходами, які організовуються та проводяться кафедрою, Ви можете ознайомитися на нашому сайті у розділі «Новини кафедри».

Кафедра менеджменту чекає на своїх майбутніх студентів

Вся ця велика і різнопланова робота кафедри менеджменту спрямована на підготовку висококваліфікованих управлінських кадрів нової генерації

 

Скільки коштує навчання? Випускників шкіл запрошуємо на навчання за напрямом підготовки «Менеджмент» на денну або заочну форми навчання. Вартість навчання за 1 рік становить:

  • на денній формі – 7700 грн.,
  • на заочній формі – 5900 грн.

Термін навчання – 4 роки. Після успішного завершення навчання Ви отримаєте фах «бакалавр з менеджменту» та диплом державного взірця.

Випускники-бакалаври мають можливість продовжити навчання в магістратурі за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» або «Управління інноваційною діяльністю». До речі, на навчання до магістратури за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю» можуть вступити бакалаври чи спеціалісти після закінчення будь-якої спеціальності чи напряму підготовки будь-якого ВНЗ. Детальніше про це читайте тут.

Вартість навчання у магістратурі за спеціальностями «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Управління інноваційною діяльністю» на 2014/15 навчальний рік становить:

  • на денній формі – 10170 грн. за 1 рік
  • на заочній формі – 8330 грн. за 1 рік.

Термін навчання – 1,5 року. Після успішного завершення навчання Ви отримаєте фах «магістр з менеджменту організацій та адміністрування» або «магістр з управління інноваційною діяльністю», а також диплом державного взірця.

Студенти, котрі навчаються у Львівській комерційній академії, забезпечуються на час навчання гуртожитком (заочники – на період сесії). Усі бажаючі мають можливість пройти військову підготовку на базі Академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного.

Де отримати більше інформації? Детальнішу інформацію про умови навчання можна отримати за телефонами:

  • Приймальна комісія: (032) 275-68-66; (032) 295-81-17.
  • Кафедра менеджменту: (032) 295-81-94.

або завітавши до приймальної комісії за адресою: м.Львів, вул. Туган-Барановського, 10, кабінет 108.



Коментувати не дозволено.