Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2015

Опубліковано 28.10.2015 р. у розділі Новини кафедри

22 жовтня 2015 року студенти товарознавчо-комерційного факультету напряму підготовки "Туризм" відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, в рамках якого проходили XVI міжнародна виставка-ярмарок "ТурЕКСПО", IХ спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» та VIII cпеціалізована «Континент розваг: Спорт. Відпочинок. Дозвілля».

Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2015

В ході заходу студенти ознайомились із туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів - учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг Львівщини, технологіями обслуговування туристів.

Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2015

Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності - визначна подія у туристичному бізнесі Західної України. Форум охоплює одразу декілька тематичних напрямків: туризм, готельний та ресторанний бізнес, індустрію спорту та розваг. Основна мета цьогорічного заходу – популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та гостинності.

Організатор заходу - АТ "Гал-ЕКСПО", www.galexpo.com.ua



Коментувати не дозволено.