Пізнавальна екскурсія на турфірму

Пізнавальна екскурсія на турфірму

Опубліковано 25.05.2016 р. у розділі Новини кафедри

Студенти напряму “Туризм” побували на черговій пізнавальній екскурсії. 19 травня першокурсники з метою отримання практичного досвіду разом зі старшим викладачем Гонською М.Р. відвідали туристичну фірму “Туристичний альманах” (м. Львів, вул. Личаківська, 50). Під час екскурсії менеджер турфірми Мар’яна Кузик поділилась професійним досвідом та навиками роботи на ринку туристичних послуг.

Пізнавальна екскурсія на турфірму

Менеджер розповіла студентам про тенденції розвитку туристичної галузі, роботу з туроператорами, особливості процесу туристичного обслуговування, практику відвідування інформаційних турів, цікаві випадки роботи з клієнтами. Студенти мали змогу побачити як працює система комп'ютерного бронювання, яка ґрунтується на моментальному відображенні реальної інформації про наявність місць за поточними тарифами з можливістю їхнього резервування.

Також менеджер турфірми дала практичні поради, на які фахові навички слід звернути найбільше уваги протягом навчання в університеті і закликала студентів робити акцент на вивченні іноземних мов. П. Мар’яна висловила також бажання бачити студентів у ролі практикантів на своїй турфірмі.

Загалом, екскурсія виявилася надзвичайно цікавою, інформативною та корисною для студентів-туризмознавців, оскільки дізналися багато нового про майбутню професію, і ці знання безумовно стануть студентам у пригоді у майбутньому.



Коментувати не дозволено.