Практичні заняття з дисциплін кафедри менеджменту – КОРИСНО та ЦІКАВО ВСІМ!

Опубліковано 10.10.2017 р. у розділі Новини кафедри

Студенти спеціальності «Менеджменту» 09.10.2017 року відвідали «Порше центр Львів». Під час екскурсії вони ознайомилися з рядом тем згідно навчальних програм з дисциплін «Менеджмент», «Офісний менеджмент», «Операційний менеджмент».

Компанія Порше спеціалізується на випуску легкових спортивних та гоночних автомобілів. Штаб-квартира компанії знаходиться в Штутгарті, основні заводи - в Штутгарті і Лейпцигу.

Датою заснування компанії вважається 1931 рік, коли інженер-механік Фердинанд Порше відкрив власне конструкторське бюро. Фердінанд Порше створює схожого на «Жука» перший власний спортивний автомобіль, який, починаючи з 1948 року, випускає під назвою Porsche 356. Моделі Порше мають високу надійність та гарантовану якість, оснащені потужними двигунами, що дозволяє розвивати високу динаміку, як правило мають задній або повний привід.

В Україні офіс-центри Компанії Порше представлені в п'яти містах а саме в Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі та у Львові.

Прекрасним дівчатам-менеджерам – прекрасні автомобілі Порше!
Бажає кафедра менеджменту знань, практичних навичок, та надзвичайних можливостей у майбутньому всім студентам спец. «Менеджмент». Управляйте своїм майбутнім!



Коментувати не дозволено.