Виступ доцента кафедри менеджменту Кудли Н. Є. на міжнародній науковій конференції в Польщі

Опубліковано 23.10.2019 р. у розділі Новини кафедри

Всесвітня організація туризму оголосила у 2019 році лозунг «Туризм і праця – краще майбутнє для кожного» з огляду на значення персоналу для сфери туризму. Ця основна теза була темою міжнародної наукової конференції, яка відбулася 18 жовтня 2019 році у Гданську організованою під час ХІІ форуму Europa Nostra. Під час конференції була розглянута проблематика, яка безпосередньо стосувалася: системи підготовки та працевлаштування персоналу, формування якості туристичних послуг, туристичної політики, маркетингу туризму, розвитку нових форм туризму, протидія негативним тенденціям та патології в туризмі.

Результати наукових досліджень на конференції представив доцент кафедри менеджменту Кудла Назар Євгенович. Спільно із доцентом кафедри туризму Львівського національного університету ім. Івана Франка Гамкалом Михайлом Зеноновичем, було виголошено доповідь на тему «Становлення винного туризму та його розвиток на Закарпатті». Представлені результати зацікавили учасників конференції, так як найбільше питань в обговорені було скеровано на нашу презентацію.

Участь у конференції була можлива завдяки отриманому гранту від Fundacji Liderzy Przemian для випускників програми Lanea Kirklanda.



Коментувати не дозволено.