Кафедра менеджменту вітає Ірену Свидрук із присудженням наукового ступеня доктора економічних наук

Кафедра менеджменту вітає Ірену Свидрук із присудженням наукового ступеня доктора економічних наук

Опубліковано 20.11.2019 р. у розділі Новини кафедри

12 листопада 2019 р. урочисто на засіданні спеціалізованої Вченої ради Д 35.840.01 було вручено диплом доктора економічних наук Ірені Ігорівні Свидрук.

Про деякі основні події, які передували захисту дисертації І. І. Свидрук:

Науковий інтерес щодо проблематики розвитку та імплементації креативного менеджменту у вітчизняну практику виник ще у 2008 р., коли вперше була розпочата робота у цьому напрямку. Покійний проф. Ф. І. Хміль у досить давній час (коли ще термін «креативний менеджмент» не мав широкого розголосу), порадив Ірені зайнятися дослідженням цього управлінського напрямку. Першим результатом досліджень І. Свидрук став вихід навчального посібника з грифом МОН «Креативний менеджмент» у 2012 р. Згодом вийшло ще 3 посібники на різних мовах в різних країнах і 2 монографії (одна з них на англійській мові).

Сьомого лютого 2019 р. відбувся міжвузівський науковий семінар Львівського торговельно-економічного університету, на якому були присутні представники 4-х вищих навчальних та науково-дослідних закладів: ЛТЕУ, Львівського національного університету імені Івана Франка; Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові; Львівського державного університету фізичної культури.

02 липня 2019 р. відбувся захист дисертаційного дослідження на тему «Концептуально-методологічні засади становлення креативного менеджменту в Україні в умовах глобалізації та постіндустріалізації» (спец. 08.00.03 – економіка та управління національним господарством).

Від Ірени Свидрук: «Велика подяка професорам Федіру Івановичу Хмілю та Григорію Івановичу Башнянину (на жаль, покійним), всім професорам та колегам за наукове консультування, всебічну підтримку та дружне відношення! Щиро вдячна всім, хто допомагав на цьому шляху порадами, конструктивною критикою, заміною на парах, підтримкою, вірою та теплом добрих людських взаємовідносин!»



Коментувати не дозволено.