Святкування Дня Менеджера-2019

Святкування Дня Менеджера-2019

Опубліковано 08.11.2019 р. у розділі Новини кафедри

Гарною традицією кафедри менеджменту є щорічне святкування восени професійного Дня менеджера, який ми присвячуємо нашим студентам-першокурсникам.
06.11.2019 відбулося святкування Дня Менеджера.

Формат свята – знайомство першокурсників-менеджерів з особливостями майбутньої професії, діалог зі студентами старших курсів, зустріч з нашими випускниками – успішними менеджерами -професіоналами, які щиро поділяться з Вами секретами їх життєвого професійного успіху.

Спеціально запрошені гості свята:
- Головата Ірина - фасилітатор бізнес-курсу MESH Business Course

- Солодяк Олег – сертифікований бізнес-тренер, спікер TELEMAR KETING@TELESALES CALL CENTER GURU

Модератори заходу: к.е.н., доц. О. В. Колянко, - куратор 1-го курсу та Ліля Коба – студентка 3-го курсу.
Ведучі свята: студенти 3-го курсу Ліля Коба та Денис Едель.
Програма свята включала наступне:
1. Історична довідка про наш університет та історія кафедри менеджменту

2. Володимир Володимирович Гаврилишин, декан факультету ТУСО, мав Вступне слово

3. Ольга Олексіївна Трут, завідувач кафедри менеджменту, виступила з Привітання та повідала таку цікаву інформацію: «Готуючись до свята я заглянула в календар професійних свят в Україні, і переконалася, що наше сьогоднішнє свято є напередодні Міжнародного дня проектного менеджера».

Щороку в перший четвер листопада своє професійне свято відзначають проектні менеджери. Без професійного проектного менеджера успішність будь-якого проекту завжди під загрозою. Адже саме від проектних менеджерів залежать терміни, бюджет, якість проекту. Проектний менеджер – посада дуже відповідальна та необхідна практично для кожної компанії. Тому в освітніх програмах професійної підготовки менеджерів є навчальні дисципліни «Проектний менеджмент», «Управління проектами».
16 вересня - День менеджера персоналу. Кожної третьої середи вересня в Україні святкують професійне свято спеціалісти у галузі управління персоналом. Важливість цієї посади в управлінні організацією, підприємством визначається тим, що професійне управління-менеджмент – це управління людьми. І в ході нашої спільної праці ми будемо з Вами вивчати: “Психологію управління та конфліктологію”, “Менеджмент персоналу”, “Соціальний менеджмент”, “Соціологію праці”.
16 жовтня - День шефа (День боса). У 1958 р. американська секретарка Патриція Хароскі запропонувала нове свято – День шефа. У 1962 р.і губернатор штату Іллінойс офіційно затвердив свято, багато країн підтримали, а святковою датою обрали 16 жовтня.
Це професійне свято менеджерів колективів всіх рівнів.
Менеджер – це справжнє покликання, це не тільки велика зарплата й можливість наказувати, це й робота без відпочинку, й відповідальність за добробут підлеглих, й постійний ризик.

4. Олег Солодяк, випускник спец. «Менеджмент», керівник відділу навчання і розвитку персоналу Adelina Call Center, відомий сертифікований бізнес-тренер міжнародного рівня виступив із надзвичайно цікавої доповіддю «Крок до успіху».


Доповідь включала сучасні навчальні елементи, настанови, вправи з нейрогімнастики та багато цікавого іншого.

Олег щиро ділиться цінною програсивною та вміло інтегрованою інформацією із сучасних проблем менеджменту, проводить деколи й безкоштовні семінари та тренінги. https://sokrat.training/osolodyak/

5. Ірина Головата https://www.facebook.com/profile.php?id=100000810843614, фасилітатор бізнес-курсу MESH Business Course виступила із промовою «Ефективний нетворкінг». Повідомила що таке нетворкінг, поділилася чк можна набути потрібних зв’язків у різних сферах життя та трудової діяльності.

6. Відеоролік «Професія очима студентів», інтерв’ювання студентів 1-го курсу спец. «Менеджмент»

7. Настанови та побажання студентам 1-го курсу спец. «Менеджмент»

8. Тетяна Хаховьска, студентка 1-го курсу : вірш Ліни Костенко «Гаряча осінь»


Кафедра менеджменту бажає своїм студентам прагнення до інновацій, постійного навчання та розвитку. Адже Ви нова генерація управлінців в Україні, і від Вас залежить її майбутнє.



Коментувати не дозволено.