Екскурсія на виробництво кованих виробів

Опубліковано 05.12.2014 р. у розділі Новини кафедри

У середу, 3 грудня 2014 р., студенти-менеджери у складі делегації товарознавчо-комерційного факультету ЛКА взяли участь в екскурсії на підприємство ТОВ "Писанка" (м. Городок), яке займається виробництвом кованих виробів.

Екскурсія на виробництво кованих виробів

Під час екскурсії студенти довідалися про історію заснування підприємства, ознайомилися з його організаційною структурою та принципами роботи. Керівник підприємства розповів учасникам екскурсії про технологічні основи виготовлення кованих виробів серійного виробництва, про реалізацію товарів на ринку в умовах конкуренції, а також про особливості формуванням асортименту кованих виробів.

Екскурсія на виробництво кованих виробів

Особливе зацікавлення викликали новітні технології, які впроваджені та використовуються на виробництві, а також особливості виготовлення ексклюзивних виробів ручної роботи. Незважаючи на прохолодну погоду усі учасники екскурсії отримали багато позитивних емоцій!

Екскурсія на виробництво кованих виробів

У результаті таких заходів студенти вчаться оцінювати комерційні перспективи підприємства, генерувати та аналізувати управлінські ідеї, здійснювати їх ефективний відбір.

Більше фото з екскурсії в Городок можна переглянути на сайті Львівської комерційної академії.



Коментувати не дозволено.