Наукові фестини у Національному природному парку «Сколівські Бескиди»

Опубліковано 05.10.2015 р. у розділі Новини кафедри

У п'ятницю, 2 жовтня 2015 року, студенти товарознавчо-комерційного факультету ЛКА напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» здійснили туристичний похід по Національному природному парку «Сколівські Бескиди» в рамках наукових фестин, присвячених Міжнародному дню туризму.

У цей день студенти та викладачі відвідали краєзнавчий музей Національного природного парку, ознайомились зі станом та перспективами розвитку туристичної галузі регіону та здійснили піший перехід по трекінговому маршруту місто Сколе - водоспад Кам'янка - Мертве (Журавлине) озеро та у зворотньому напрямку.

Втомлені, проте з гарним настроєм та позитивними емоціями після проходження 20-ти кілометрового шляху, студенти та викладачі повернулися до Львова.

місто Сколе

музей НПП «Сколівські Бескиди»

Сколівські Бескиди

туристичний похід

водоспад Кам'янка

біля водоспаду Кам'янка

відпочинок

біля Мертвого озера

Сколівські Бескиди

Більше фото з проведеного заходу можна переглянути в наших спільнотах у Фейсбуку та В контакті.

Довідка. Національний природний парк «Сколівські Бескиди» розташований у басейнах річок Стрий та Опір на площі понад 35 тис. гектарів. Національний природний парк є природоохоронною рекреаційною, культурно-освітньою, науково-дослідною установою загальнодержавного значення і входить до складу природно-заповідного фонду України.

Веб-сайт: http://skole.org.ua/



Коментувати не дозволено.