День менеджера на Факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування

Опубліковано 03.11.2016 р. у розділі Новини кафедри

2 листопада 2016 року на факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування Львівського торговельно-економічного університету відсвяткували День менеджера.

Ведучі свята (Ковальчук Наталя, студентка 1-го курсу спец. «Менеджмент» та Болобан Сергій, студент 2-го курсу спец. «Туризм») запросили всіх першокурсників-менеджерів на сцену.

Перший курс

Урочистою ходою під слова «Гімну Менеджера» студенти вийшли на сцену.

Міс менеджмент

Шмідт Руслан, староста наших магістрів, привітав наступників, наголосив на 10 заповідях студента та передав старості 1-го курсу Білограсю Роману "естафету веселих років студентського життя, естафету недоспаних ночей через екзамени, естафету ранішніх походів під гірку від Консульства і дружніх походів додому в гуртожиток".

10 заповідей менеджера

З вітальним словом до учасників та гостей заходу звернувся декан факультету Гаврилишин Володимир Володимирович, який емоційно привітав усіх та обґрунтував прогресивність спеціальності «Менеджмент» в наш час та важливість таких святкувань у ЛТЕУ. Завідувач кафедри менеджменту Єлейко Василь Іванович представив працівників кафедри та побажав успіхів першачкам!

Промова декана

У цьому навчальному році вперше було виконано «Вальс менеджера» - наш новий менеджерський бренд.

Вальс менеджера

Неочікуваним був початок надзвичайно професійної та надзвичайно смішної сценки «Еволюція менеджменту»: на сцену вибігли менеджери першого періоду еволюції цієї науки. І кожен наступний період був все цікавішим!

Сцена "Еволюція"

Приємну ностальгію викликала пісня під гітару «Старі фотографії» у поєднанні із показом фотографій із життя кафедри менеджменту та всього ЛТЕУ.

Першокурсників чекала також перевірка загального рівня ерудиції. Журі вікторини «Ерудит» та інших конкурсів було справедливим, компетентним і зовсім незаангажованим)). Воно складалося з:

- Коцупея Володимира Михайловича – доцента кафедри менеджменту;
- Михальського Юрія Володимировича – завідувача кафедри історії та політології;
- Полятичка Андрія – магістра-випускника спец. «Менеджмент», адміністратора торгової мережі.

Перемога у вікторині «Ерудит» була яскравою!

Вікторина "Ерудит"

Студенти менеджери не тільки талановиті, але й красиві. Це ще раз довели студентки, які прийняли участь у Конкурсі краси «МІС МЕНЕДЖМЕНТ 2016»: 1 курс – Пагута Марія, Клопотовська Соломія; 3 курс – Вихрист Яна; 4 курс – Гринкевич Ярина, Шульга Юля; 5 курс - Береза Оля; 6 курс – Бородата Оксана.

Вихід красунь супроводжувався чудовими піснями, виконаними Аліною Гепаловою та Гриником Віталієм, а також мультимедійною презентацією найкращих фотографій дівчат. Коли співав Віталій, ведучі не втрималися і самі почали танцювати))

Дівчата перемогли у різних номінаціях. В цьому році «Міс Менеджмент-2016» стала Юля Шульга, «Віце Міс Менеджмент-2016» - Яна Вихрист.

Міс менеджмент

Нагородження красунь було урочистим, а чудовим подарунком для присутніх стало запрошення красунями присутніх станцювати «Вальс менеджера».

Вальс менеджера

Багато прекрасних фахових, смішних та ліричних, музичних і танцювальних композицій було виконано талановитими студентами: Гепаловою Аліною, Любов Ковальковською, Шульгою Юлією, Глущенко Тетяною, Ковальчук Наталею, Гриником Віталієм, Болобаном Сергієм, Манжурою Андрієм та ін. При цьому професійний музичний та мультимедійний супровід свята ідеально забезпечили Лебединець Андрій, Максимюк Софія, Бондарчук Аня, Шмідт Руслан. Вдячність цим студентам висловила Свидрук Ірена Ігорівна та нагородила їх грамотами та призами.

Фіналом свята стали добрі побажання подальших успіхів кафедрі менеджменту в дружній родині факультету Володимиром Володимировичем та сюрприз – надзвичайні солодощі і магічні побажання, які рознесли всім присутнім красуні!

день менеджера

Всім дякуємо! Сподіваємося, свято вдалося і всім було приємно та весело! До наступних зустрічей!



Коментувати не дозволено.