Відбулося засідання тематичної секції наукової конференції на кафедрі менеджменту

Опубліковано 16.05.2017 р. у розділі Новини кафедри

12 травня 2017 р. в межах проведення щорічної наукової конференції професорсько-викладацького складу і аспірантів ЛТЕУ «Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції» на кафедрі менеджменту відбулося засідання тематичної секції «Сучасний стан, проблеми вітчизняного менеджменту і шляхи їх вирішення».

Всі викладачі кафедри прийняли активну участь у засіданні.

засідання тематичної секції наукової конференції

Про початок роботи секції оголосив завідувач кафедри – Єлейко В.І. Привітав всіх колег та побажав наукових успіхів та цікавих доповідей доц. Коцупей В.М.

Єлейко В.І.

Першим доповідачем була проф. Трут О.О. з доповіддю «Еволюція наукових підходів до управління результативністю організацій».

Трут О.О.

Із наступною доповіддю «Організаційне забезпечення розвитку регіонального туризму згідно економіко центричної концепції рекреалогії» виступила проф. Скрипко Т.О.

Скрипко Т.О.

Доц. Коцупей В.М. доповів про управлінські проблеми розвитку споживчої кооперації.

Коцупей В.М.

Доповідь на тему «Креативний менеджмент як ефективний інструмент регулювання діяльності організацій в умовах нестабільності національної економічної системи» зробила доц. Свидрук І.І.

Свидрук І.І.

Доц. Колянко О.В. ознайомила аудиторію із доповіддю «Використання жорсткої Waterfall та гнучкої Agile моделей управління проектами».

Колянко О.В.

Завершальною була доповідь доц. Фединець Н.І. «Ввідна послуга як інструмент залучення клієнтів вітчизняними підприємствами торгівлі».

Фединець Н.І.

Після заслуховування всіх доповідей, почалася жвава дискусія. Багато запитань науково-практичного характеру один до одного було у колег. Ніщо так не об’єднує трудовий колектив, як цікаві робочі моменти!

дискусія

Всі були задоволені цікавими та корисними доповідями! Оплески всім! До нових зустрічей!

засідання тематичної секції наукової конференції



Коментувати не дозволено.