Свято менеджера «Від перших кроків у менеджменті до мільйонних прибутків»!

Опубліковано 14.11.2017 р. у розділі Новини кафедри

9 листопада 2017 року на факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування Львівського торговельно-економічного університету відбулося Свято Менеджера в новому форматі творчо-практичного спрямування «Від перших кроків у менеджменті до мільйонних прибутків». Захід був присвячено 25-річчю кафедри менеджменту!

Все у житті починається з малого, а навчання на менеджменті починається з першого курсу! Традиційно під слова Гімну менеджменту на сцену урочисто вийшли студенти 1-го курсу.

Ведучі свята (Коба Ліля та Логін Микола, студенти 1-го курсу спец. «Менеджмент» та Болобан Сергій, студент 3-го курсу спец. «Туризм») запросили всіх першокурсників-менеджерів на сцену.

Першокурсників привітали одна з найкращих і найталановитіших у багатьох сферах студентка - магістр спец. «Менеджмент», - Аліна Гепалова та один із найсильніших у всіх напрямах)) студент 3 курсу Пархомов Роман.

З вітальним словом звернувся Ректор ЛТЕУ Петро Олексійович Куцик. Привітав усіх присутніх та побажав успіхів!

Завідувач кафедри менеджменту проф. Ольга Трут побажала першачкам натхнення!

Юрій Миронов, заступник декана факультету ТУСО, попросив оплесками привітати спеціальних гостей заходу, - учнів одних з найкращих шкіл м. Львова: СШ№ 52 та СШ№ 1.

Студенти кафедри менеджменту - дуже яскраві та талановиті, прикладом цього стала танцювальна композиція «Дикі управлінські танці» від студенток 1-го курсу. На запитання ведучого чому така назва, одна з дівчат відповіла: «Ти бачив які інтенсивні та синхронні дії, - так і в управлінні, - завжди все має бути динамічно, реакція швидка та вірна! Сьогодні без цього ніяк))

Надзвичайно цікавою стала інтерактивна доповідь Олега Солодяка, - випускника спец. «Менеджмент», керівника відділу навчання і розвитку персоналу Adelina Call Center на тему «Розвиток управлінських навиків засобами комунікативних».

Олег Солодяк, відомий тренер по особистісному розвитку персоналу, швидко налагодив контакт з аудиторією та запросив разом зробити цікаві вправи.

Олег також провів демонстрацію того, як виглядає конфліктна ситуація і як можна її вирішити, - головне не вступати в суперечку!

Всім присутнім це сподобалося та запам’яталося!

Веселою була мініатюра «Футболісти»!

Знову вразили всіх присутніх своїм голосом талановиті студенти університету, - Едуард Шепа та Віталій Гриник. Вони проспівали кумедну пісню «Шеф».

Приємну ностальгію викликало колективне виконання пісні «Старі фотографії» під гітару Юлі Гуменюк у поєднанні із показом фотографій із життя кафедри менеджменту та всього ЛТЕУ.

Ще одними вельмишановними гостями Свята були представники вищого менеджменту медичної клініки «Мати та дитина».

Ліля Мінералова, лікар репродуктолог, виступила перед присутніми із доповіддю «Управління персоналом в медичній сфері (на прикладі успішної клініки «Мати та дитина».
Відбулася жвава дискусія:
У доповідача запитали:
- Це правда, що деякі Ваші колеги-лікарі збираються вступити в магістратуру за спеціальністю «Менеджмент», щоб стати керівниками в своїй сфері?
- Так, це правда! Добре, що зараз це можливо. Нам потрібна й управлінська освіта, якщо ми хочемо розвиватися та зростати по кар’єрі!

Веселою, смішною була мініатюру «Особисті стосунки на різних курсах».
Студенти відтворили комічні ситуації на кожному курсі. Так на 1-у курсі було сором’язливе освідчення в коханні; на 2-у курсі – «Дай списати… ти давно мені подобаєшся!»; на 3-у курсі – «Яка ти гарна, а поїсти є?»; на 4-у курсі – «Замість пар – дискотека», а на 5-у - несподіванка…дівчина довго чекала коханого, а з’явився…

Були вражені та сміялися всі!

І завершальними були секрети успіху управлінської діяльності від компанії «Ашан». Менеджер з персоналу Гавришків Іванна та менеджер сектору касових операцій Шарабун Стефанія виступили з доповіддю «Майбутнє за молоддю: золоті правила управління».


Була підтримана гарна традиція, - вже другий навчальний рік, наш менеджерський бренд - "Вальс менеджера" виконувала Аліна Гепалова (магістр), танцювали Наталя Ковальчук та Андрій Манжура (студенти 2-го курсу)

До вальсу приєдналися й інші присутні!


Випускники минулих років були раді побачити своїх викладачів та обіцяли приходити на кафедру менеджменту!

Добре організоване в технічному плані свято стало можливим за участю Андрія Лебединця, Віталія Гриника та Ольги Посівнич, як цінного творчого помічника продюсера та головного оператора й розробника мультимедійного супроводу! Низький уклін Вам!

Фіналом Свята стало виконання пісні «Мама, я закохався!» Це було дуже красиво, надзвичайно весело та феєрично!

Всім дякуємо! Приходьте до нас ще! І нас до себе запрошуйте!



Коментувати не дозволено.