Що відбулося на тренінгу “Як зробити навчання привабливим, а свої ідеї популярними?”

Опубліковано 31.10.2018 р. у розділі Новини кафедри

«Зосередьтеся на найважливішому, - вважав Стів Джобс. Від усіх турбот можна просто з глузду з'їхати! Турбот вистачає і на роботі, і в особистому житті, а у деяких ще й діти є. У цій суєті ми весь час про щось турбуємося, і наша тривога весь час зростає. Ні на що інше просто не залишається часу. Нам навіть ніколи вивчати речі, які нас оточують в побуті. Ми не встигаємо розібратися в тому, як працює пральна машина або новий телефон, але ж вони стають все більш і більш складними".

Така ситуація сьогодні присутня майже у всіх, і у наших студентів-менеджерів. Тому група найбільш прогресивних студентів разом із доц. І. І. Свидрук вирушила 30 жовтня на тренінг «Як зробити навчання привабливим, а свої ідеї популярними?»

Також нам повезло з тренером. Йдеться про Орисю Сідляр, - консультанта Школи розвитку SPE, психолога, викладача психології, автора педагогічних тренінгів та психологічних проектів.

На тренінгу було багато цікавої, корисної інформації. Наприклад,
- про «Теорію прогалин», яку доцільно застосовувати для розпалення цікавості до знань;
- про емоційну пам'ять, яка є найбільш стійкою та класним інструментом для запам’ятовування;
- про те, що добре для переконання у необхідності добре навчатися та всебічно розвиватися, людині показати саме її особисту вигоду чи вигоду для кола її близьких людей;
- про ефект командної роботи: варіанти реалізації ідеї, розробленої десятьма не дуже розумними людьми, все рівно більш цікаві, ніж однією, навіть геніальною людиною та багато іншого.

Прості і, одночасно, такі важливі принципи довела до нас на прикладах п. Орися. Потім роздала різнокольорові картки із описом цих принципів.
Зрозумійте та запам’ятайте, що для ефективної реалізації ідеї добре застосувати такі принципи:
- простота
- несподіваність
- конкретність
- достовірність
- емоційність
- розповідність

Разом з групою наших студентів Львівського торговельно-економічного університету на тренінг завітала прихильниця прогресивних управлінських методик та особистий давній друг наших менеджерів, - лікар-репродуктолог відомої клініки «Мати та дитя» Лілія Мінералова. Вона прийняла участь у створенні команд та вирішенні практичної задачі тренінгу разом з нами.

Командне вирішення практичної задачі створило надзвичайно позитивну робочу атмосферу!

Ще раз, дякуємо за чудовий тренінг п. Орисі Сідляр та всім його організаторам! Ми з радістю прийдемо до Вас ще і ще!

Розвиток емоційного інтелекту у студентів є колосально важливою та стратегічною метою кафедри менеджменту!
Дорогі наші студенти, будьте, як Стів Джобс: творіть і працюйте, не покладаючи рук, – і ви неодмінно досягнете успіху!



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Орися
    01.11.2018 р. | 16:48 | #1

    Ви надзвичайна аудиторія! Прогресивні, працьовиті, позитивні. Бажаю вам безупинного розвитку і нехай ваші ідеї успішно втіляться! Дякую за чудові фото, ефективну роботу і гарні підсумки. До нових зустрічей!

  2. 01.11.2018 р. | 21:28 | #2

    @Орися
    Дякуємо!!! Будемо чекати та приходити до Вас, – запрошуйте!

  1. Немає ще трекбеків.
Коментувати не дозволено.