Елементи дуальної освіти ОПП “Менеджмент” в Центрі надання адміністративних послуг

Елементи дуальної освіти ОПП “Менеджмент” в Центрі надання адміністративних послуг

Опубліковано 04.03.2020 р. у розділі Новини кафедри

Третього березня 2020 року здобувачі ОПП «Менеджмент» разом із доц. Н.Є. Кудлою відвідали Центр надання адміністративних послуг Личаківського району.

Метою навчально-практичного візиту було ознайомлення з функцією планування у сфері надання адміністративних послуг для розширення індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів.
За інформацією провідного адміністратора Ірини Крайнік, планування роботи у ЦНАПі відбувається завдяки використанню комп’ютерних програм, положень та внутрішніх правил. Для уникнення черг та часу очікування на надання послуг запис громадян здійснюється в оn-line режимі або через термінал, який має обмежений доступ, що дозволяє ефективно планувати роботу персоналу.

Здобувачі були ознайомлені із можливостями електронної системи обслуговування клієнтів: на прикладі показано роботу адміністратора з прийняття документів з виготовлення закордонного паспорта. Питання здобувачів, в основному, стосувалися умов праці, мотивації персоналу, підвищення кваліфікації та вимог до потенційних кандидатів з надання адміністративних послуг та перспектив кар’єрного росту.
Проведенню заходу завдячуємо керівнику Личаківського ЦНАПу Марії Грибович та Ірині Крайнік, які професійно, доступно й цікаво представили сферу надання адміністративних послуг для населення.



Коментувати не дозволено.