Кафедра менеджменту ЛТЕУ прийняла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення» 18-19 червня 2020 р.

Кафедра менеджменту ЛТЕУ прийняла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення» 18-19 червня 2020 р.

Опубліковано 20.06.2020 р. у розділі Новини кафедри

Справжнє свято науки відбулося у стінах Львівського торговельно-економічного університету 18-19 червня 2020 р. - Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення».

Викладачі кафедри менеджменту 18.06.2020 р. з цікавістю слухали доповідачів пленарного засідання № 1 «Сучасний стан і перспективи розвитку економіки, обліку та фінансів». Значний інтерес викликала доповідь Ректора – проф. П.О. Куцика на тему: «Аналіз динаміки основних показників національної економіки України за 2010-2019 рр.».
Ознайомилися із динамікою ВВП на душу населення, із споживчим та інвестиційним попитом, із динамікою інвестицій в Україну за 10-12 років тощо.

Дуже пізнавальною була також динаміка зовнішньоторговельного обороту України за 12 років та її ґрунтовний порівняльний аналіз доповідачем.

У пленарному засіданні № 2 «Проблеми управління процесами забезпечення якості продукції та їх правового регулювання» виступила завідувач кафедри, проф. О.О. Трут із доповіддю «Концепція управління результативністю організації в сучасній парадигмі менеджменту». Доповідь була надзвичайно інформативною та цікавою!

Значний інтерес у цьому пленарному засіданні також викликала доповідь к.ю.н., доц. А. Б. Медвідь «Відповідність законодавчих підстав адміністративного затримання особи без рішення суду положенням Європейської конвенції з прав людини».

На наступний день 19.06.2020 р. на кафедрі менеджменту відбулося секційне засідання, де колеги слухали:

Доповідь проф. О.О. Трут на тему: «Інформаційно-комунікаційні інструменти управління результативністю організації»

Проф. І.І. Свидрук на тему: «Управління креативною активністю вітчизняних підприємств в умовах неоіндустріалізації»
Доц. Колянко О. В. на тему: «Сутність зовнішнього середовища функціонування організації»
Доц. Коцупея В. М. на тему: «Управлінські питання регулювання внутрішнього ринку праці за умов запровадження інституційних реформ»

Всі учасники секційного засідання лишилися задоволеними науковими дискусіями та обговореннями! Щиро вдячні організаторам та учасникам заходу!



Коментувати не дозволено.