Моряк – професія романтиків

Опубліковано 23.08.2020 р. у розділі Дайджест

Які плюси в роботі моряком? Звичайно ж, найбільшою перевагою є романтизм. Почуття знайоме з дитинства, коли з хвилюванням читав книги Жуль Верна, які виховують любов до моря. Хочеться відчути все це на «власній шкурі», побачити прекрасний світ і відвідати всі країни світу.

Професія моряка робить людину стійкою та наділяє бойовим духом. Море допомагає побороти труднощі, вчить моральних норм і любові до життя.

моряк

ТОВ «Marine MAN» є офіційним представництвом Red Sea Marine Management як постачальника послуг з управління екіпажем на українському та російському ринку.

Red Sea Marine Management (RSMS) була створена в Джидді в 1987 році як внутрішня компанія з управління суднами. Основним напрямком його діяльності було задоволення потреб групи компаній Bakri. В даний час RSMS надає послуги з доставки не тільки групі компаній Bakri, але й іншим клієнтам та діловим партнерам, серед яких деякі великі нафтові компанії.

RSMS досягли надійної бази клієнтів завдяки постійному вдосконаленню доставки та вартості своїх послуг, а також надаючи послуги з управління та всебічну технічну підтримку власникам суден, компаніям та клієнтам на Близькому Сході, Червоному морі, Африці та Азії. RSMS - одна з перших приватних компаній Саудівської Аравії, яка була сертифікована згідно ism code (ISM - International Safety Management) задовго до того, як він став обов'язковим.

Компанія має 4 офіси в Кракові, Таллінні, Херсоні, Одесі. Тому і в Україні є унікальна можливість подати онлайн заявку на наявні вакансії капітана, штурмана механіка і в результаті отримати чудову роботу та більш ніж конкурентну заробітну плату.

Марін МАН запрошує до довгострокового співробітництва моряків з країн СНД, Прибалтики, Польщі та Європейського союзу.

Поки що це єдина компанія в Україн, яка створила сильну європейську мережу офісів комплектування екіпажів.

Працівниками Марін МАН є справді з кваліфікований персонал. Компанія має свій тренажерний центр для індивідуальної підготовки працівників, викладачами є капітани та старші механіки з величезним досвідом роботи . Тренажерний центр дає можливість пройти в офісі компанії тестуванні Marlins, Marlins TOSE, Seagull

Працевлаштування а абсолютно безкоштовним, для кандидатів проводиться навчання англійській мові у скайпі та асистування в отриманні необхідних візових документів.

Це справді хороша можливість поєднати роботи з можливістю побачити світ.



Коментувати не дозволено.