Коли потрібна послуга перекредитування

Опубліковано 15.08.2021 р. у розділі Дайджест

Загалом, рефінансування, буде доречним, коли воно матиме значення для Ваших фінансів. Але частково це залежить і від Ваших фінансових цілей. Наприклад, Ви хочете більш низький щомісячний платіж? Ви намагаєтеся заощадити на загальній сумі відсотків? Вам потрібно одержати гроші за рахунок власного капіталу? Якщо Ви опинилися в скрутній ситуації - перекредитуємо Pan Credit.

Ось п'ять ситуацій, про які слід подумати, перш ніж рефінансувати.

1. Ставки по іпотеці знизилися

Ставки по іпотечних кредитах можуть коливатися, оскільки на них впливає безліч факторів, включаючи грошово-кредитну політику Федеральної резервної системи США, руху ринку, інфляцію, економіку і глобальні фактори.

Якщо ставки по іпотеці впадуть, Ви зможете заощадити, забезпечивши більш низьку процентну ставку, ніж за існуючою позикою.

Отже, наскільки повинні впасти ставки по іпотеці, перш ніж Ви вирішите розглянути питання про рефінансування? Традиційне практичне правило вимагає рефінансування, якщо Ваша ставка на 1-2% нижче поточної ставки.

2. Ваш кредит покращився

Ваш кредит є важливим фактором при визначенні Вашої ставки по іпотеці. Взагалі кажучи, чим кращий стан Вашого кредиту, тим нижча процентна ставка, яку Ви отримаєте.

3. Ви хочете коротший термін кредиту

Якщо Ви хочете погасити борг, Ви можете рефінансувати іпотечний кредит на більш короткий термін. Ви можете збільшити свої заощадження, якщо зможете забезпечити більш низьку процентну ставку і скоротити термін. Більш короткий термін кредиту означає, що Ви будете платити менше У загальній сумі відсотків.

Але одне попередження: Ви, ймовірно, збільшите свій щомісячний платіж в обмін, тому переконайтеся, що він вписується в Ваш бюджет. Ви не ж хочете ризикувати неплатоспроможністю по кредиту?

4. Вартість Вашого будинку збільшилася

Якщо вартість Вашого будинку виросла, Ви також можете отримати деяку вигоду від рефінансування, особливо якщо у Вас є інший борг під високі відсотки або інша фінансова мета.

5. Ви хочете перейти з регульованої ставки на фіксовану

Якщо ставки по іпотечних кредитах ростуть і у Вас на даний час є іпотека з регульованою процентною ставкою, Ви можете розглянути можливість рефінансування і переходу на іпотеку з фіксованою ставкою. Це тому, що з ARM Ваша ставка може вирости в порівнянні з тим, що Ви заплатили б за іпотекою з фіксованою ставкою. Якщо Вас турбує підвищення процентних ставок у майбутньому, іпотека з фіксованою ставкою може забезпечити деякий душевний спокій.



Коментувати не дозволено.