Друк на холсті у Львові – найкраща ідея для подарунку

Опубліковано 09.10.2021 р. у розділі Дайджест

Якщо ви хочете замовити якісні фото на холсті Львів, то можна скористатися онлайн-сервісом "Фоторадость", на якому пропонується завантажувати файли в зручний час на роботі або з дому. Компанія виконує замовлення оперативно, гарантує високу якість друку. Доставка здійснюється за допомогою перевізників "Нова Пошта" та "Укрпошта".

Великі можливості для творчості відкриває застосування графічних редакторів і обробка висланих зображень вручну. Можна не тільки прибрати ефект "червоних очей", кадрувати знімок, але і створити креативний дизайн портретів. Наприклад, за допомогою "Digital Art" і "Дрім Арт" можна стилізувати знімок під малюнок олівцем або картину, написану маслом, зробити будь-який фантазійний або класичний фон. Для створення романтичних колажів з написами можна скористатися макетами LOVE IS.

Для картин на полотні можна вибрати кращі знімки із сімейного літопису, подорожей, зробити тематичні добірки з фото тварин або квітів, роздрукувати свої художні твори або зворушливі дитячі малюнки, завантажувати кадри з соцмереж.

Де замовити якісні фото на холсті у Львові

Друк на полотні Львів виконується в діапазоні розмірів від 20х30 до 80х120 см. Особливу увагу в студії "Фоторадость" приділяється якості робіт.

Текстура тканини робить зображення виразніше і добре помітним у виробі. Тому при роботі в студії використовують вибілене натуральне полотно з Німеччини щільністю 340 г / м2 і синтетичну білу тканину щільністю 240 г / м2, які мають рівне плетіння ниток на всій поверхні.

Друк виконується на широкоформатному плотері Epson SureColor SC-P9000 екологічними чорнилами Epson SC-P9000, які зберігають свою яскравість більше сотні років. А десять кольорів реалістично передають красу іскристих водоспадів, тропічної зелені, білизну снігових пейзажів, природні кольори на портретах.

Полотно з готовим зображенням натягується на сосновий підрамник. Якщо ви плануєте повісити картину в багетній рамі, вам підійде стандартна натяжка на підрамнику 18 мм. Також можна замовити галерейную натяжку на підрамнику товщиною 18 або 36 мм. При цьому способі тканину закриває торці і кріпиться на зворотному боці. Виріб в такому вигляді можна дарувати, вішати, використовувати для оформлення виставок і створення колажів.

Як замовити друк на холсті у Львові

Онлайн-сервіс "Фоторадость" - відмінний інструмент для тих, хто цінує свій час:

  • не потрібно попередньо реєструватися на сайті, так як вона відбувається автоматично, у міру заповнення даних;
  • на сторінці з обраним дизайном потрібно відзначити розмір підрамника, тип полотна, покриття лаком і т. д., поруч буде вказана вартість кожної опції;
  • якщо все влаштовує, можна завантажити файл розміром від 100 Кб до 50 Мб;
  • ввести дані для оплати і доставки.

У компанії виконуються замовлення на друк на кераміці, футболках, матовою і глянцевому фотопапері та доставляється у Львів у найкоротші терміни.



Коментувати не дозволено.