Академічна мобільність магістрів ОПП «Менеджмент»

Академічна мобільність магістрів ОПП «Менеджмент»

Опубліковано 21.11.2021 р. у розділі Новини кафедри

В рамках діяльності Китайсько-Українського навчального центру економіки та торгівлі «Майстерня професійних можливостей» магістри ОПП «Менеджмент» Денис Едель та Лілія Мінералова пройшли програму підготовки спільно з Чжецзянським інститутом економіки і торгівлі (Китайська Народна Республіка).
Програма реалізовувалася з метою ефективного сприяння інтернаціоналізації університетів у відповідності до державної програми Китайської Народної Республіки «Один пояс, один шлях» і тривала у період з 17 травня до 31 жовтня 2021 року.
17 травня 2021 р. відбулася церемонія відкриття першої групи навчальної програми з електронної комерції у співпраці з Zhejiang Institute of Economics and Trade у рамках Китайсько-Українського навчального центру економіки та торгівлі «Майстерня професійних можливостей».

Українську сторону представляли члени ректорату та інші відповідальні особи, а також студенти – учасники програми, китайську – ректор, проректори та група викладачів-розробників програми.
В межах підготовки учасники вивчили три дисципліни обсягом 16 академічних годин кожна: введення в електронну комерцію; електронний маркетинг; макет сторінки сайту електронної комерції.
В кінці семестру був організований іспит за курсом «Електронна комерція + технологія», за підсумками якого учасники програми отримали сертифікати. Завантажити сертифікати можна тут



Коментувати не дозволено.