Доцент кафедри менеджменту Назар Кудла – координатор міжнародного наукового проекту

Опубліковано 01.12.2021 р. у розділі Новини кафедри

Доцент кафедри менеджменту Кудла Н. Є. бере активну участь у ролі координатора міжнародного наукового проекту «BADANIE PRODUKTÓW KARPACKICH, ICH WYTWÓRCÓW ORAZ INSTYTUCJI i SYSTEMÓW WSPARCIA (UKRAINA)».
Проект реалізовується асоціацією розвитку та сприяння Підкарпаттю «Pro Carpathia», що розташована в Жешуві, на замовлення New Direction – Фундації Європейських Реформ, що знаходиться в Брюсселі – неприбуткової організації, частково фінансується Європейським парламентом. Дослідження стосується регіональних та місцевих продуктів, виготовлених традиційними способами у польській, словацькій, чеській та українській частині Карпат.
Метою дослідження є також знайомство з виробниками цих продуктів, місцями та методами їх розповсюдження та інструментами підтримки.
Дослідження дозволить виявити найважливіші проблеми у збереженні продуктів, їх розвитку та розробці рекомендацій у сфері систем підтримки виробників та збереження регіональних та місцевих продуктів. Запропоновані рішення в цій сфері будуть використані при розробці нових механізмів підтримки.



Коментувати не дозволено.