Як вибрати кавомашину для бізнесу?

Як вибрати кавомашину для бізнесу?

Опубліковано 13.12.2021 р. у розділі Дайджест

Кава залишається одним із найулюбленіших напоїв у світі, і деякі з нас не почуваються людьми, поки не вип’ють першої чашки дня.

Вибір ідеальної комерційної кавомашини для вашого бізнесу несе в собі особливий набір проблем і міркувань, і важливо переконатися, що ви вибрали ту, яка підходить для потреб вашого бізнесу.

Можливо, ви шукали ідеальні суміші кави, але це лише половина справи - інша половина полягає у виборі кавоварки, яка відповідає завданням. Чудова кавоварка повинна дозволити вашій каві зробити майже плавний перехід від зерен до чашки і виготовити напій, який буде радувати почуття ваших клієнтів від першого ковтка до останньої краплі.

Якість кавового обладнання, яке ви виберете, може безпосередньо вплинути на успіх вашого бізнесу, і якщо ви витратите деякий час на розгляд різних доступних типів, це допоможе вам вибрати машину, яка стане великим активом для вашої компанії.

Коли ви вибираєте комерційні кавоварки, вам потрібно буде пам’ятати про кілька аспектів, які допоможуть вибрати найкращу для ваших потреб.

1. Обсяг бізнесу

Пам’ятайте про кількість клієнтів. Можна сказати, що це найважливіший фактор при виборі кавоварки для вашого бізнесу, оскільки вам знадобиться машина, яка буде відповідати попиту. Кав'ярні та ресторани, офіси та бізнес-центри, автозаправні станції приймають різну кількість клієнтів, чим і визначається тип кавової машини, yfghbrkfl:

Комерційні кавомашини зазвичай доступні з однією, двома або трьома групами. Машина з однією групою готує два напої одночасно, а машина з трьома групами зможе одночасно приготувати шість напоїв.

Очікується, що комерційні кавомашини з більшою кількістю груп коштуватимуть дорожче, ніж їх аналоги з меншою місткістю, тому витративши деякий час на роздуми про потрібний розмір, ви зможете вибрати економічний варіант.

2. Послідовність

Коли справа доходить до якісної кави, консистенція дуже важлива. Вибір машини з програмованими й автоматизованими функціями може допомогти вам забезпечити стабільно гарну чашку кави щоразу. Наприклад, деякі кавомашини пропонують автоматичне утрамбовування, а також програмовані спінювання молока, температуру води та об’єм порції.

У кав’ярнях може бути велика кількість працівників, які працюють на неповний робочий день, а також відносно висока плинність кадрів загалом, тому вибір кавоварки, яка проста у використанні та має всі переваги автоматизації, дозволить вашим командам виробляти стабільно якісну каву, хто б не працював.

3. Зручність використання

Як ми вже казалия вище, при виборі вашої комерційної кавомашини має бути важлива простота використання. Кавоварка, яка дозволяє баристі скористатися перевагами автоматизації та простих у використанні функцій, скоротить час, необхідний для приготування напою клієнта, а також звільнить баристу для дружньої бесіди.

Ще одна функція, яка заощаджує час, яку обов’язково оцінять ваші баристи, - це програмований цикл самоочищення, який допомагає гарантувати, що ваші машини завжди чисті, гігієнічні та доглянуті.

4. Професійне встановлення та постійна підтримка

Після того як ви вибрали нову кавоварку, наступним кроком буде подумати про її встановлення та обслуговування. Вибирайте виробника з довгою гарантією на виріб та з наявністю сервісного центру у вашому місті.

Підтримка не припиняється після встановлення вашої машини, і Ви повинні бути впевнені у можливості швидкого ремонту.



Коментувати не дозволено.