Функціональність і тривалість переказів Paysend

Опубліковано 16.01.2022 р. у розділі Дайджест

У наші дні є кілька способів відправити гроші за кордон. Замість того, щоб йти у банк по сусідству і робити там свої перекази, також можна використовувати онлайн-провайдерів, які заманюють нескладними процесами та вигідними умовами.

Компанія Paysend була заснована тільки в 2017 році і на сьогоднішній день перетворилася на визнаного провайдера, який працює більш ніж у 80 країнах і вже має понад 1,6 мільйона клієнтів. Це робить Paysend одним з провідних та найцікавіших провайдерів у світі. Тим не менш, ви завжди повинні читати paysend відгуки.

Paysend

Перш ніж розібратися з комісією Paysend та можливими альтернативами, Вам слід спочатку уважно вивчити функціональність та тривалість переказів, тобто зручність для користувача.

Як працює PaySend

Платіжний провайдер не за горами з новим способом здійснення міжнародних переказів. Гроші вирушають не з банківського рахунку на банківський рахунок, а з кредитної картки на кредитну картку!

Цей інноваційний варіант повинен дозволити надсилати гроші швидше та дешевше, особливо для міжнародних переказів. Все це пропонується для Visa, Mastercard та UnionPay. Крім переказів за допомогою кредитної картки, у деяких країнах також підтримуються класичні перекази на банківський рахунок та назад.

Процес для клієнта

Процес переказу з Paysend зручний та простий. Спочатку Вам потрібно зареєструватися та налаштувати обліковий запис клієнта, але це робиться швидко! Для реєстрації потрібен номер мобільного телефону, який отримує код, за допомогою якого можна активувати обліковий запис.

Щоб віддати належне своєму сучасному підходу, Paysend також пропонує добре запрограмовану програму, яка вражає користувачів середньою оцінкою 4,8 зірки. Програма доступна як для Apple, так і для Android і дозволяє швидко та зручно здійснювати міжнародні перекази за допомогою смартфона замість того, щоб їхати до банку та заповнювати складні форми.

Тривалість переказів

Paysend співпрацює з однією з найавторитетніших фінансових компаній, таких як Visa або MasterCard, які дозволяють надсилати гроші з однієї кредитної картки на іншу упродовж кількох секунд. Якщо ж потім гроші повинні бути переведені з кредитної картки одержувача до його банку, то це може тривати кілька днів.

Таким чином, точний час доставки залежить від банку-одержувача. За допомогою програми Paysend Ви можете відслідковувати статус переказу у будь-який час, що є загальною перевагою постачальників послуг онлайн-платежів та FinTech перед традиційними банками.

Справа в обмінному курсі

Існує світовий обмінний курс - так званий середньоринковий курс, також відомий як "реальний обмінний курс". Це єдиний правильний курс обміну, який оновлюється щохвилини. Оскільки технічні можливості, до яких ми звикли сьогодні, були не завжди, для банків була запроваджена система економії часу під час розрахунку курсу валют.



Коментувати не дозволено.