Відбулася гостьова лекція «Мотивація та розвиток наукових комунікацій під час воєнного стану» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти

Відбулася гостьова лекція «Мотивація та розвиток наукових комунікацій під час воєнного стану» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти

Опубліковано 21.06.2022 р. у розділі Новини кафедри

Сідляр

20 червня 2022 р. о 17.00 в межах вивчення освітньої компоненти «Психологія управління та конфліктологія» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти (лектор – д.е.н., проф. Ірена Свидрук) відбулася гостьова лекція «Мотивація та розвиток наукових комунікацій під час воєнного стану».

Провела гостьову лекцію Сідляр Орися Богданівна, - практикуючий психолог, тренер, біолог, педагог, автор книг по педагогіці, автор та ведуча курсів підвищення кваліфікації в освіті.

Магістри та аспіранти ОПП Менеджмент

Що означає бути мотивованим

Мотивація

Шукайте сенс життя

Важливе для всіх

Комунікації під час війни

Правила комунікацій

Розвиток наукових комунікацій

Основні питання на лекції стосувалися передумов розвитку мотивації для здійснення науково-дослідної роботи; самомотивації до проведення подальших наукових досліджень в умовах воєнного стану; методів збереження психічної рівноваги в нетипових умовах; принципів наукових комунікацій тощо.

Після лекції відбулося обговорення та всі присутні мали можливість задати питання та отримати відповіді від висококваліфікованого лектора-практика.

Обговорення та питання до лектора

Підсумки лекції Сідляр



Коментувати не дозволено.