Засідання секції «Менеджмент» на міжнародній конференції

Опубліковано 01.06.2022 р. у розділі Новини кафедри

1 червня 2022 року в межах проведення Міжнародної конференції «Сучасні напрямки розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення» відбулося засідання секції «Менеджмент» Львівського торговельно-економічного університету. Кафедра менеджменту провела секційне засідання конференції в режимі он-лайн (засобами зум-конференції) через бажання присутності всіх членів трудового колективу кафедри.

Співголовами секції «Менеджмент» (проф. О.О. Трут, проф. І.І. Свидрук) було звернено увагу на актуальність проведення таких наукових заходів у навіть нелегкі для країни та кожного часи. Результатами своїх наукових досліджень поділилися проф. О.О. Трут, проф. І.І. Свидрук, проф. Ю. І. Турянський, доц. О.В. Колянко, доц. Н.І. Фединець та інші.

Першою була доповідь на тему «Системний підхід до торговельного менеджменту», підготовлена завідувачкою кафедри менеджменту, проф. Ольгою Трут.

засідання секції «Менеджмент»

Наступна доповідь – авторів проф. Ірени Свидрук та проф. Юрія Турянського на тему «Роль менеджера в регулюванні організаційної поведінки трудового колективу підприємства».

засідання секції «Менеджмент»

Значний інтерес викликала доповідь доц. Наталії Фединець «Мобінг персоналу як негативне соціальне явище в організації».

засідання секції «Менеджмент»

Далі учасники засідання послухали доповідь доц. Оксани Колянко на тему «Керівництво як об’єднувальна функція менеджменту».

засідання секції «Менеджмент»

По закінченню демонстрації доповідей професорсько-викладацьким складом кафедри було проведено обговорення та підведення підсумків секційного засідання.



Коментувати не дозволено.