5 відмінностей клінінгу від прибирання

5 відмінностей клінінгу від прибирання

Опубліковано 31.08.2022 р. у розділі Дайджест

клінінг

Поняття професійний клінінг та прибирання часто плутають. Клінінг забезпечує чистоту та повноцінний догляд за вимогливими меблями, поверхнями з дерева, каменю. Наприклад, прибиральниця помиє підлогу, але не подбати про мармурову стільницю.

Досвідчений клінер, крім миття підлог, упорядкує мармур, паркет. Для роботи використовуються спеціальна хімія та інвентар. П'ять основних моментів, що відрізняють клінінгові послуги від простого прибирання:

  1. Інвентар та техніка для прибирання. До арсеналу входить пилосос, пароочисник, машина для підлоги, парогенератор. Мочалки та щітки підбираються спеціально виходячи з типу поверхні.
  2. Якісні очищувачі та миючі засоби. Засіб для чищення підбирається під матеріал поверхні, характер забруднення. Не використовуються агресивні склади, жорсткі щітки, абразиви, дротяні мочалки.
  3. Нестандартні роботи: догляд за мармуром, деревом чи делікатним текстилем. До робіт відносять і боротьбу з кіптявою, вогкістю, якщо квартира після пожежі, потопу.
  4. Продуктивність. У професійних прибиральників швидкість наведення ладу не відстає від якості, ефективності.
  5. Навчання та підготовка. Клінери навчаються правилам догляду за покриттями, тонкощами очищення та видалення плям. Спеціалісти проходять навчання, курси підвищення кваліфікації.

І останнє – ціна, яку сплачує клієнт. Наприклад, у Львові ціни на професійні послуги розпочинаються від 500 грн. За порівняно невелику вартість клінери приведуть кімнату в порядок, подбають про предмети інтер'єру, техніку, декор. Результат – блискуча чистота та затишок, якого не досягти самостійно.

Які бувають різновиди прибирання

Прибирання в кімнатах можна проводити з будь-якою періодичністю і з різних випадків. Послуги компаній потрібні перед святом, приїздом родичів. При щільному робочому графіку допомога клінерів просто знахідка. Нижче наведено основні види прибирання квартири.

Генеральне

Генеральне прибирання проводиться раз на півроку чи квартал. І це найскладніший комплекс заходів, адже потрібно не лише протерти пил. Клінери очищають дзеркала, стекла, видаляють жир з варильних поверхонь, шаф. Прибиральники виводять старі плями, обробляють ванну, санітарний вузол.

Під час збирання чистять м'які меблі, декор, освітлювальні та опалювальні прилади. Фахівці проводять вологе, сухе очищення, провітрюють приміщення. Роботу виконує ціла бригада. Використовується професійна хімія, клінінгова апаратура.

Щоденне

Щоденне (регулярне) прибирання підтримує квартиру в хорошому стані, ідеальній чистоті. Видаляються свіжі та складні плями, пил, очищаються делікатні покриття та важкодоступні ділянки.

Усі роботи проводяться швидко, але ефективно. Завдяки регулярному догляду чистота підтримуватиметься, житло – радуватиме порядком. Наступні прибирання пройдуть трохи швидше, легше.

Після ремонту

Прибирання після ремонту або будівництва – окремий вид послуг. Будь-які заходи виконують не лише швидко, а й якісно. Професіонали справляються зі всім, що здається мешканцям складною перешкодою на шляху до затишку.

Основна складність – видалити цементний пил та настирливий запах фарби, клею. Тут важлива послідовність – від збирання великого сміття до миття поверхонь.

Термінове

Термінове чи експрес-прибирання – незамінна послуга для тих, кому потрібно швидко навести лад. Наприклад, перед приїздом гостей, родичів, коли час обмежений.

Серед послуг – збирання пилу, сміття, миття підлоги, побутової техніки, очищення меблів. Не залишають поза увагою санвузол, важкодоступні місця – отвір під диваном, кути кімнат, плінтус.

Після НП

Клінери з досвідом також професійно усувають наслідки пожежі, залишки кіптяви на стінах та меблях, неприємний запах гару. Провітрювання, очищення м'яких та корпусних меблів. Прибирання після пожежі – чудовий спосіб навести чистоту та впоратися з наслідками НП.

Фахівцям не важко буде прибрати бардак після затоплення сусідами. Для боротьби з вологою йдуть теплові гармати, осушувачі. Меблі ретельно просушують, дерево обробляють спеціальними засобами грибка.

клінінг

У чому переваги клінінгу

Замовляючи професійний клінінг у Львові, клієнт самостійно вибирає зручний час та дату прибирання квартири. Клінери працюють без перерв, у вихідні, святкові дні. Крім зручного графіка, клінінг має інші переваги:

  • якість. Начищені до блиску дзеркала, мармурові поверхні, дерев'яні поверхні, чистота на кухні - не єдині ознаки якості. Клінінгові фірми дорожать своїм іміджем, тому виконують роботи на найвищому рівні;
  • економія фінансів. Замовник оплачуючи послуги клінерів, заощаджує кошти на купівлю дорогої побутової хімії, інвентарю, апаратури;
  • економія часу. Бригада прибиральників впорається з великим обсягом робіт швидше найманої працівниці. При цьому замовник може займатися своїми справами, відпочивати, а не витрачати сили на спробу вивести пляму зі шкіряного дивана;
  • індивідуальний підхід у всьому – від вибору робіт із прибирання до догляду за конкретними видами декору, меблів.


Коментувати не дозволено.