Практик веде заняття з дисципліни «Управління персоналом» для студентів ОПП «Менеджмент»

Практик веде заняття з дисципліни «Управління персоналом» для студентів ОПП «Менеджмент»

Опубліковано 21.09.2022 р. у розділі Новини кафедри

Наталя Лаба, випускниця спеціальності «Менеджмент», засновниця рекрутингового агентства, HR&рекрутер з 10-річним досвідом, проводить на постійній основі практичні та семінарські заняття з навчальної дисципліни «Управління персоналом» для студентів ОПП «Менеджмент».

практик Лаба Наталія веде заняття

Знання, отримані завдяки багаторічним науковим дослідженням та практичний досвід на ринку праці, знання щодо організації роботи менеджера з персоналу поєднали на практичному занятті к.е.н., доц. кафедри менеджменту Фединець Наталія Іванівна (досвідчений лектор курсу) та Наталія Лаба (засновниця рекрутингового агентства).

практичне заняття проводить практик
Практичне заняття з дисципліни “Управління персоналом” для студентів 3-го курсу ОПП “Менеджмент” відбулося 20 вересня 2022 р. Спільними зусиллями Наталії Фединець та Наталії Лаби розкрито зміст кадрової політики та кадрової стратегії організації, їх особливості в умовах сьогодення. Практичні завдання у вигляді кейсів дозволили сформувати у майбутніх менеджерів знання щодо розроблення кадрової політики та формування кадрової стратегії організації.

студенти вивчають кадрову політику організації



Коментувати не дозволено.