Практичне підґрунтя навчального процесу ОПП «Менеджмент»: тренінг з грантового менеджменту

Опубліковано 12.10.2022 р. у розділі Новини кафедри

Умови сьогодення потребують включення до навчального процесу практичних кейсів із підготовки бізнес-планів та грантових пропозицій, можливостей створення стартапів та інноваційних проєктів.
12 жовтня 2022 р. професор кафедри менеджменту Ірена Свидрук прийняла участь у тренінгу «Підготовка проєктних пропозицій для участі в національних, регіональних та міжнародних грантових програмах».
Тренінг тривав 8 годин.

Захід реалізований в межах Проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення», який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з Львівською та Івано-Франківською міськими радами та організований «Інвест офісом» https://www.investoffice.lviv.ua/.
Учасників тренінгу вітав директор «Інвест офісу» Тарас Єлейко.

Успішним досвідом з учасниками поділився польський експерт з управління грантовими та бізнес-проєктами Кшиштоф Лонтка та експертка у сфері стратегічного й проєктного менеджменту Олеся Будко.

Серед питань, які були розглянуті в межах заходу: пошук та моніторинг грантових конкурсів та програм, джерела фінансування, підготовка бізнес-плану, розробка ідеї проєкту, перевірка відповідності її програмним критеріям та пріоритетам, особливості визначення мети та завдань проєкту, виокремлення короткострокових результатів проєкту та довгострокових перспектив, розробка бюджету проєкту, налагодження системи комунікацій, пошук іноземних партнерів тощо.



Коментувати не дозволено.