Кафедра менеджменту ЛТЕУ гідно представлена на двох міжнародних конференціях у Польщі

Кафедра менеджменту ЛТЕУ гідно представлена на двох міжнародних конференціях у Польщі

Опубліковано 17.12.2022 р. у розділі Новини кафедри

ХІІ міжнародна конференція відбулася під гаслом «Управління у готельному бізнесі в умовах пандемії Covid-19» була організована Ягелонським університетом, яка відбулася 17-18 жовтня 2022 року у Буковині Татранській. Результати своїх наукових досліджень представив доц. кафедри менеджменту ЛТЕУ Назар Кудла. Він виступив з презентацією на тему «Problematyka małej przedsiębiorczości turystycznej w górskiej destynacji obwodu Lwowskiego».
38-а міжнародна конференція стосувалася очікування промисловості та сфери послуг в умовах економічної кризи. Вона відбулася 5-6 грудня 2022 року у стінах педагогічного університету у Кракові, де Назар Євгенович Кудла виголосив доповідь на тему: «Turystyka w czasie wojny – dostosowanie usługodawców do wymogów sytuacji kryzysowej». Необхідно зазначити, що учасники конференцій активно задавали питання з представленої проблематики, а також щодо стану функціонування університету у воєнний час.

Кудла конференція у Кракові

Кудла конференція у Кракові

Участь у конференціях засвідчена сертифікатами та за сприяння проф. Александра Панасюка (Uniwersytet Jagiellonski) та док. Лукаша Кюріні-Поплавського (Uniwersytet Pedagogiczny).

Кудла сертифікат конференції

Кудла сертифікат конференції



Коментувати не дозволено.