Стелажі з металу

Стелажі з металу

Опубліковано 19.04.2023 р. у розділі Дайджест

Стелажі з металу

Впродовж довгого періоду часу в різних галузях як найбільш практичними вважалися стелажі з металу. Тепер вони ідеально підходять для різних сховищ для зберігання будь-яких речей, тому що міцні, не псуються від впливу інших речовин, а крім того, вважаються ще й стильними, коли використовуються в якості офісних меблів, прилавків та вітрин в торгових центрах, чи в інтер’єрі житлових приміщень. Тобто метал в тренді і компанія TiSO завжди слідкувала за модою, а тому, маючі обладнання для обробки металу відмінної якості, випускає практично весь спектр металевих меблів: стелажі, шафи, скрині металеві стільниці й те, що забажають наші клієнти для своїх приміщень.

Вироби з металу будуть красивими по-особливому в разі, якщо всі деталі мають абсолютно точні параметри, фігури, що мають непрямолінійну форму (вигін чи у формі кута), також чітко співпадають з іншими деталями в місцях з’єднань, а криві – форму красивих дуг чи кутів з дотриманням градусів.

Верстати, на яких компанія TiSO виконує виготовлення стелажів на замовлення, чи інших виробів, це надсучасні верстати відомих світових лідерів верстатобудування, за чіткість та відповідність розмірів відповідає числове програне управління з відповідним програмним забезпеченням. Тому якісно по-лазерному розкроєний листовий чи прокатний метал, оброблений (згинанням у спеціальному центрі, перфоруванням на контактно-пробивному верстаті, яскравим фарбуванням порошковою фарбою) у підсумку виходить виріб на рівні світових кращих зразків.

Автоматизація виробничих процесів металообробки та використання сучасних методів організації праці виключають будь-які негаразди, прорахунки і як наслідок економлять час замовника, його кошти (завдяки зменшенню витрат матеріалів), а натомість підвищують якісні показники роботи наших замовників, сприяють підвищенню їхнього іміджу завдяки стильності їх інтер’єрів.

Обладнання компанії TiSO не тільки якісне, воно ще й універсальне – обробляє практично будь-які метали – чорні, нержавіючі, кольорові, робочі поверхні верстатів дозволяють обробляти листовий метал великих габаритів, а це розширює можливості в проєктуванні металевих елементів меблів чи деталей робочого обладнання фірм, оздоблення їх приміщень тощо.

Для конкретної та оптимальної орієнтації в можливостях нашої компанії, для отримання повної інформації про оформлення замовлень запитайте наших менеджерів і ви зекономите час та кошти.



Коментувати не дозволено.