ОПП «Менеджмент» у міжнародному інноваційному проєкті

Опубліковано 24.05.2023 р. у розділі Новини кафедри

23 травня 2023 року в університеті відбувся конкурс студентських інноваційних проєктів в рамках реалізації проєкту «Підприємець» Європейського інституту інновацій та технологій, організований Центром інновацій та Центром міжнародної освіти та співпраці закладу.
Відкрив конкурс вітальним словом проректор з наукової роботи, професор Богдан Семак.

команда факультету ТУСО

конкурс студентських інноваційних проєктів

соціальний проєкт ТУСО «Доступна продукція для пенсіонерів»

соціальний проєкт ТУСО «Доступна продукція для пенсіонерів»

соціальний проєкт ТУСО «Доступна продукція для пенсіонерів»

Проєкти представляли команди факультетів: товарознавства, управління та сфери обслуговування (ментор: професорка Ірена Свидрук, гарант ОПП «Менеджмент»); економіки та управління (ментор: професор Руслан Лупак); міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій (ментор: професор Сергій Семів).
Команда факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування (ТУСО) складалася з 4-х учасниць, у т.ч. здобувачка Мар’яна Кардаш. Робота по розробці соціального проєкту ТУСО «Доступна продукція для пенсіонерів» відбувалася колективно, цікаво, інноваційно.
На конкурс представлена була презентація цього соціального проєку із обґрунтуванням ідеї, аналізом закордонного досвіду, бізнес-канви та бюджету проєкту.
Проєкти оцінювало журі у такому складі: професорка Економічної академії в Лодзі, голова громадської організації «Центр суспільних інновацій» Марія Флейчук; комерційний директор компанії «GO TO-U» Богдан Рогаля; ІТ-підприємець, блогер, автор науково-популярний онлайн-журналів «Пізнавайка», «Мандрівки часом» Павло Чайка; директорка Центру міжнародної освіти та співпраці ЛТЕУ Тетяна Штанько.
За результатами конкурсу журі переможцем визнало команду «Фенікс» факультету економіки та управління, яка у подальшому представлятиме свій проєкт на європейському рівні.
Всі учасники отримали Дипломи та заохочувальні призи від організаторів конкурсу.

Хакатон

конкурс студентських інноваційних проєктів

конкурс студентських інноваційних проєктів

конкурс студентських інноваційних проєктів

диплом

Команда ТУСО отримала неоціненний досвід колективної інноваційної роботи, зрозуміла які вимоги висуваються до соціальних та бізнес-проєктів, особливості отримання грантів та інвестицій тощо. Подальших успіхів та перемог!



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.