З яким iPhone буде комфортно у 2024 році

З яким iPhone буде комфортно у 2024 році

Опубліковано 25.12.2023 р. у розділі Дайджест

iPhone 15

У 2023 році на прилавках магазинів з'явилися чотири моделі нового покоління смартфонів від Apple: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro і 15 Pro Max. Розберемось, яку з них краще купити в поточному році.

Критерії вибору

Під час вибору iPhone варто врахувати кілька ключових критеріїв. Незалежно від того, вирішили ви купити Айфон у Києві чи замовляєте з-за кордону, дайте відповідь для себе на кілька запитань:

  1. Хочете компактний смартфон чи все ж таки великий дисплей?
  2. Чи пріоритетні для вас можливості знімання?
  3. Наскільки важливими для вас є технічні характеристики, швидкодія та обсяг для зберігання даних?
  4. Чи критично, щоб заряду вистачало на кілька днів активного використання?

Відповівши на ці запитання, можна вибрати найбільш підхожий варіант.

Переваги та обмеження моделей

Коли визначилися з головними аспектами, пропонуємо розглянути можливості нових моделей.

iPhone 15

Базова модель iPhone 15 оснащена процесором A16 Bionic, 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм і має виріз «Динамічний острів». Порівняно з торішньою моделлю, у нього поліпшена основна камера на 48 Мп.

Головна перевага моделі – баланс ціни та можливостей. iPhone 15 підійде тим, хто не женеться за максимальною продуктивністю і якістю фото, але хоче сучасний смартфон на iOS за вигідною ціною.

iPhone 15 Plus

Ця модель відрізняється від стандартної версії лише збільшеним екраном – 6,7 дюйма, а також більш містким акумулятором. В іншому характеристики ті самі: A16 Bionic, камера на 48 Мп, Dynamic Island. iPhone 15 Plus призначений для тих, кому важливо використовувати великий дисплей і отримати максимум автономності.

iPhone 15 Pro

У цій моделі стоїть найпотужніший процесор 2023 року – A17 Pro. Також присутня вдосконалена система камер: основна на 48 Мп, ультраширококутна на 12 Мп, телефото на 12 Мп з трикратним оптичним зумом.

iPhone 15 Pro – вибір вимогливих користувачів, яким потрібен найбільш продуктивний і функціональний смартфон. Він підійде для мобільного фотографування та фільмування завдяки можливостям камери.

iPhone 15 Pro Max

Цей смартфон ідентичний моделі Pro всім, крім екрана й акумулятора, що продиктовано розміром, а також перископною камерою з п'ятикратним наближенням. Для багатьох останнє – головний аргумент на користь вибору пристрою, і деякі готові пожертвувати компактністю заради можливості знімати із зумом 5x.

iPhone 15 Pro Max створений для любителів великих смартфонів, які прагнуть отримати максимум можливостей. Серед усіх представлених моделей цього року він поза конкуренцією.

Вибір ідеальної моделі простіше, ніж здається

Як бачите, у 2023 році лінійка актуальних iPhone досить велика. Кожен знайде модель на свій смак і бюджет – чи то компактний і недорогий смартфон, чи то професійне рішення з максимумом функцій. Головне – чітко визначити свої потреби та правильно вибрати.



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.