Як вибрати чоловічу сумку для роботи: підбираємо модель виходячи з потреб

Як вибрати чоловічу сумку для роботи: підбираємо модель виходячи з потреб

Опубліковано 27.01.2024 р. у розділі Дайджест

чоловіча сумка

Випрасуваний піджак, акуратна краватка та начищені черевики. Коли ми говоримо про ділового чоловіка, саме така картина виринає в нашій голові. Однак зараз діловий стиль — поняття досить розмите, і чоловік у пуловері та з рюкзаком, який зустрівся вам у метро, ​​теж цілком імовірно їде на зустріч із бізнес-партнерами. Тому якщо раніше аксесуаром ділового чоловіка був виключно портфель, то зараз це може бути будь-яка сумка. Головне, щоб вона підходила за розміром та функціональністю. Давайте сьогодні виберемо сумку, що підійде діловому чоловікові, виходячи з його потреб.

Різновиди чоловічих сумок

Перед тим як перейти безпосередньо до вибору аксесуара, давайте визначимося, які сумки в принципі здатні доповнити образ і побут зайнятого чоловіка:

Всі ці сумки мають достатній розмір, щоб вмістити особисті та робочі речі.

У вас строгий дрес-код, ви постійно працюєте з документами

Хоча багато хто і відійшли від стандартного поняття “діловий” та розслабили дрес-код в офісі, є ті, хто за класику та традиції. У такому разі вам просто необхідний діловий портфель . Саме цей аксесуар — та сама класика ділового чоловіка. На щастя, зараз портфелі можуть бути не тільки педантично правильної форми, а й стильними. Гладка шкіра, натуральні кольори, мінімалістичний брутальний декор, і, звичайно, функціональність — головне в сучасному портфелі. Багато моделей настільки функціональні, що являють собою справжній органайзер. Саме в портфелі є відділення під усе, включаючи кишеньку для вашої флеш-карти.

В офісі smart casual дрес-код, ви працюєте з документами, часто буваєте на виїзних зустрічах

Якщо носити піджаки та краватки на вашій роботі не обов'язково, то вважайте, вам пощастило. Адже і вибір аксесуарів у такому разі набагато ширший. Однак з діловою сумкою ніщо не зрівняється за функціональністю та зручністю. Від портфеля така модель відрізняється відсутністю клапана, наявністю двох ручок і іноді м'якшою формою. При цьому в неї легко вмістяться всі ваші документи, а при необхідності таку модель можна носити на плечі. Часто в сумках є спеціальне відділення для ноутбука, якщо це важливо.

Ви часто у роз'їздах з документами та ноутбуком. Дрес-код smart casual або відсутній

Багато чоловіків погодяться, що нічого зручнішого за рюкзак не існує. Адже виріб за плечима звільняє руки і поступово розподіляє навантаження. Для людини, яка постійно рухається, це дуже важливо. Але як обрати рюкзак діловому чоловікові? Існує безліч стриманих та стильних моделей, які здатні доповнити офісний образ чоловіка. Ось основні критерії:

  • рюкзак правильної форми,
  • виготовлений зі шкіри, замінника шкіри або замші (текстильний рюкзак = спортивний),
  • стриманий дизайн та колір (чорний, коричневий, темно-зелений, темно-синій, теракотовий тощо).

Ну, і головне — рюкзак має бути функціональним: багато відділень та кишень, у тому числі спеціальний для ноутбука.

Зручність для вас на першому місці, в офісі немає суворого дрес-коду

Купа документів, канцелярії, візиток, а ви постійно у роз'їздах? Звичайно, вам ідеально підійде класична сумка-месенджер . Головна перевага - зручний плечовий ремінь. Носити месенджер можна хоч через плече, хоч на одному плечі. Сумка закривається клапаном і часто має безліч відділень та добре спланований простір. У такій сумці зазвичай є спеціальне місце для гаджета з ущільненими стінками, відділення для канцелярії та безліч інших кишень різного розміру. Головне, щоб сумка була виготовлена ​​зі шкіри, замінника шкіри або замші. Текстильні моделі в офісному дрес-коді не допускаються.



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.