На допомогу лікарю: освітні матеріали, вебінари та наукові статті

На допомогу лікарю: освітні матеріали, вебінари та наукові статті

Опубліковано 20.06.2024 р. у розділі Дайджест

Медичний портал Medznat

Українським медикам велика пошана! Щодня вони мужньо та самовіддано рятують життя, але в той самий час потребують підтримки. Задля того, щоб посприяти їхньому професійному розвитку, був створений сайт для практикуючих лікарів, фармацевтів, інтернів та студентів медичних ЗВО.

Що таке Medznat

Медичний портал Medznat — середовище для людей, які мають безпосередній стосунок до охорони здоров'я. Він орієнтований не на широке коло користувачів, а на медиків різних спеціалізацій. Публікує інформацію, яку лікарі могли б застосовувати на практиці. Його освітні та просвітницькі матеріали допоможуть:

  • розвивати клінічне мислення;
  • навчитися нових методів діагностики та лікування;
  • прочитати про останні наукові розробки та технології;
  • дізнатися про цікаві клінічні випадки та метааналіз досліджень;
  • взяти участь у науково-практичних конференціях, конгресах і семінарах для медиків.

Лікарі заходять на мед портал Medznat заради підвищення кваліфікації, обміну думок із колегами, можливості навчатися в найкращих експертів із різних спеціалізацій. Освітні матеріали на медичному порталі безкоштовні. Єдина умова для користування базою знань — реєстрація на сайті Медзнат.

Чи можна користуватися порталом для лікарів без реєстрації

Неавторизовані користувачі мають обмежений доступ до бази знань. Вони можуть побачити по кілька дописів із кожного розділу, щоб ознайомитися з функціоналом медичного порталу. Це зроблено задля того, щоб запобігти самолікуванню та його наслідкам. Портал надає інформацію, яку може критично оцінити та правильно застосувати лише лікар, а не пацієнт.

Реєструючись на українському медичному порталі, користувач підтверджує, що працює в системі охорони здоров'я, приймає «Умови використання» та «Політику конфіденційності». Натомість він отримує багато можливостей:

  • спільноту колег, що налічує понад 100 000 лікарів та фармацевтів України;
  • базу знань із 5000 наукових статей та 500 відеолекцій;
  • особистий кабінет, де можна зберігати вподобані публікації.

Після реєстрації користувачі можуть слідкувати за найближчими подіями. На медичному порталі публікуються повідомлення про конференції для стоматологів, дерматологів, гінекологів та лікарів інших спеціалізацій. Кожен охочий може ознайомитися з програмою заходу для медиків та подати заявку на участь. Як бачите, авторизовані користувачі мають більше переваг, тому варто витратити 5 хвилин на безкоштовну реєстрацію на мед порталі Medznat.



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.