Найкращі смартфони для успішних бізнесменів: ТОП 2024

Найкращі смартфони для успішних бізнесменів: ТОП 2024

Опубліковано 30.06.2024 р. у розділі Дайджест

Ви шукаєте ідеальний мобільний телефон для роботи? Ми склали топ найкращих мобільних телефонів для бізнесу на 2024 рік і представляємо пристрої, які найкраще підходять для роботи. У цьому списку найкращих бізнес-смартфонів ви обов’язково знайдете модель, яка підходить вам і вашим бізнес-потребам.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Список найкращих бізнес-телефонів очолює Samsung Galaxy S24 Ultra, який доступний із січня 2024 року. Цей, та багато інших смартфонів ви зможете купити в Інтернет-магазині https://estore.ua/ua/. Не дивно, що ця модель займає перше місце в списку лідерів усіх смартфонів, оскільки вона пропонує чудові технічні характеристики в усіх сферах: від чіткого 6,8-дюймового дисплея до надзвичайно потужної квадрокамери з основним об’єктивом на 200 МП, до довготривалої батареї, S24 Ultra має все, що ви можете побажати. Звичайно, топовою моделлю також можна керувати практичним S-Pen від Samsung.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Особливістю пристрою є нещодавно розроблений Galaxy AI, який може надати вам різноманітну підтримку в повсякденному бізнесі.

Apple iPhone 15 Pro Max

Якщо ви шукаєте першокласний бізнес-мобільний телефон без жодних недоліків, вам радимо вибрати iPhone 15 Pro Max від Apple, який доступний з вересня 2023 року. А вже цієї осені можна буде придбати iPhone 16 Pro Max в магазині eStore.

Apple iPhone 15 Pro Max

Власний чіп Bionic A17 Pro дозволяє смартфону преміум-класу досягти революційної продуктивності, а також є неймовірно економічним. Результатом є надзвичайно довгий термін служби батареї — перевага, яка стане в пригоді, наприклад, у відрядженнях.

iPhone 15 Pro Max також переконливий у всьому, коли справа доходить до дисплея. 6,7-дюймовий OLED-дисплей також вирізняється дивовижними значеннями яскравості та максимальною контрастністю. А завдяки Dynamic Island і функції «Always on» ви завжди будете в курсі подій.

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro доступний з жовтня 2023 року. Є багато причин, чому це чудовий бізнес-смартфон. На передньому краї знаходиться власний процесор Tensor G3, який забезпечує неймовірну обчислювальну потужність і працює зі штучним інтелектом. Це полегшує ваше повсякденне життя різними способами. Наприклад, ви можете зачитувати тексти, перекладати та навіть конспектувати, що може практично заощадити час. Google AI також допомагає спілкуватися та розуміти іноземні мови.

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro особливо підходить як мобільний телефон для роботи, якщо ви маєте справу з фотографією для бізнесу. Його потужна потрійна камера робить виняткові фотографії за будь-якого освітлення. Але це ще не все: пристрій надає вам широкий спектр можливостей редагування зображень штучним інтелектом, щоб ви завжди могли отримати найкраще від своїх фотографій.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Лише швидкий рух, і Samsung Galaxy Z Fold5 розгортається з класичного смартфона в такий собі міні-планшет із 7,6-дюймовим дисплеєм. Завдяки великій панелі телефон-розкладачка ідеально підходить для підготовки презентацій або виконання іншої офісної роботи. У поєднанні з S-Pen цю модель також можна чудово використовувати як цифровий блокнот.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Звісно, ​​Fold5 також має довготривалий акумулятор ємністю 4400 мАг, який забезпечує роботу телефону Samsung близько дванадцяти годин при безперервному використанні. Це означає, що ви можете впевнено працювати з пристроєм, навіть якщо поблизу немає розетки. Разом із Snapdragon 8 Gen 2, складаний пристрій також має надзвичайно швидкий восьмиядерний чіп у своєму багажі.



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.