Проведення практичного заняття та соціологічного дослідження бакалаврами спеціальності «Менеджмент»: інноваційний підхід

Проведення практичного заняття та соціологічного дослідження бакалаврами спеціальності «Менеджмент»: інноваційний підхід

Опубліковано 09.09.2024 р. у розділі Новини кафедри

Доцент кафедри менеджменту Ольга Гнилянська 9 вересня 2024 р. провела практичне заняття з ОК «Соціологія ринку» для бакалаврів 2-го курсу 2-ої групи спеціальності «Менеджмент» на тему «Соціологія ринку, як складова загальної соціології. Соціологічне дослідження».

Аудиторно групу було поділено на три підгрупи, де здобувачами кожної команди було обрано обʼєкт, на основі, якого проводилось соціологічне дослідження (а саме, опитування, за самостійно розробленою здобувачами анкетою та алгоритмами відповідей). Респондентами даного опитування виступили чоловіки та жінки у віці від 19 до 65 років у Стрийському парку.

Даний вид заняття допоміг здобувачам чітко і зрозуміло передавати інформацію, вміти слухати інших, вести переговори і підтримувати ефективний зворотний зв'язок, а також навчив збирати і аналізувати дані для прийняття обґрунтованих рішень, що є невідʼємною частиною роботи кваліфікованого менеджера.



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.