Загальноуніверситетська відкрита лекція д.е.н., професора кафедри менеджменту Юрія Турянського

Загальноуніверситетська відкрита лекція д.е.н., професора кафедри менеджменту Юрія Турянського

Опубліковано 19.09.2024 р. у розділі Новини кафедри

18 вересня 2024 року відбулася загальноуніверситетська відкрита лекція професора кафедри менеджменту, доцента Турянського Юрія Івановича з освітньої компоненти «Психологія та лідерство» для здобувачів 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент» на тему: «Психологічна готовність керівника до управління».

На обговоренні після закінчення відкритої лекції професорсько-викладацький склад ЛТЕУ одностайно відмітив, що лекція була проведена на високому професійному, навчально-методичному та науковому рівні із використанням сучасного програмного інструментарію. Лекційне заняття було побудовано методологічно правильно та містило всі необхідні елементи для здобуття здобувачами загальних і фахових компетентностей.
Присутні також відмітили прикладну цінність лекції, пов’язану із значним досвідом роботи на управлінських посадах Ю.І. Турянського та вміле поєднання знань з макроекономічної та мікроекономічної теорії з питаннями психологічної готовності керівника до управління.

Мету лекції, – формування у здобувачів компетентності для розвитку теоретико-прикладної майстерності керівника та набуття навичок визначення та покращення стану психологічної готовності керівника до управлінської діяльності, досягнуто.



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.