Проведено вебінар «Психологія лідерства на прикладі розвитку мережевого бізнесу в умовах війни» для бакалаврів та магістрів ОПП «Менеджмент»

Проведено вебінар «Психологія лідерства на прикладі розвитку мережевого бізнесу в умовах війни» для бакалаврів та магістрів ОПП «Менеджмент»

Опубліковано 14.10.2024 р. у розділі Новини кафедри

В межах вивчення освітньої компоненти «Соціологія ринку» (лектори д.е.н., проф. Вербова О.С. та к.е.н., доц. Гнилянська О.В.) та освітньої компоненти «Психологія та лідерство» (лектор д.е.н., проф. Свидрук І.І.) відбувся практичний вебінар «Психологія лідерства на прикладі розвитку мережевого бізнесу в умовах війни».

Вебінар відбувся 14 жовтня на запрошення к.е.н., доцента кафедри менеджменту ЛТЕУ Ольги Гнилянської за участі топ-лідера PM international, нутріціолога Марини Лавренюк та коуча, психолога, мотиваційного лідера Олега Гавриша для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня ОПП «Менеджмент».
Спікерами розкрито наскільки важливо лідерові мати вміння мотивувати та мобілізувати колектив, демонструвати відданість меті та гнучкість у прийнятті рішень. Розібрали на прикладах як важливо лідерам у мережевому бізнесі вміти забезпечити комунікацію та співпрацю в умовах віртуального середовища для досягнення спільних цілей та успіху під час складних обставин воєнного часу.

У вебінарі прийняли участь викладачі кафедри менеджменту д.е.н., проф. Ірена Свидрук; д.е.н., проф. Оксана Вербова; а також стейкхолдер ОПП, представник академічної спільноти, - Ольга Клепанчук, д.е.н., доц., доцент кафедри фінансового менеджменту, Львівський національний університет імені Івана Франка.

Під час обговорення результатів вебінару всі учасники подякували ЗСУ за можливість проведення цього заходу, спікерам та її організатору О. Гнилянській. Стейкхолдер Ольга Клепанчук наголосила на важливості таких заходів для подальшого розвитку ОПП «Менеджмент» та формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти, а також зауважила, що в ЛТЕУ цінною традицією є проведення таких практичних заходів.



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.