Теорія без практики пуста…

Опубліковано 17.03.2011 р. у розділі Новини кафедри

17 березня 2011 р. на кафедрі менеджменту Львівської комерційної академії було організовано зустріч теоретиків, практиків та майбутніх фахівців у цій сфері. Зустріч відбулася у формі круглого столу і була присвячена обговоренню проблем підприємництва та менеджменту в Україні в умовах сьогодення.

Основні доповідачі круглого столу: Ф. Хміль, В. Марущак, М. Гонський, Л. Валова

Учасники круглого столу виступали з доповідями, які стосувалися актуальних питань управління підприємствами. Зокрема, завідувач кафедри менеджменту, д.е.н., проф. Федір Хміль детально зупинився на вітчизняній моделі менеджменту. Приватний підприємець Василь Марущак визначив нинішні проблеми малого підприємництва у сфері торгівлі. Директор департаменту торгівлі ТзОВ ТВК «ЛьвівХолод» також охоче поділився своїми думками і досвідом організації комерційної діяльності торговельних підприємств.

учасники круглого столу

учасники круглого столу

Зустріч відбулася в режимі гострої дискусії про злободенні проблеми підприємництва та менеджменту. В обговоренні доповідей взяли активну участь також викладачі кафедри менеджменту, студенти 4 та 5 курсів однойменного факультету. Студенти, як майбутні молоді фахівці, могли задати питання практикам, пов’язані з перспективою працевлаштування, з особливостями функціонування бізнесу в сучасних, кризових умовах розвитку економіки.

Студентський меридіан, №3-4(30-31) за березень-травень 2011 р.

 



Коментувати не дозволено.