Технологія емоційного інтелекту EQ-BOOST від Валерії Козлової для магістрів ОПП «Менеджмент»

Технологія емоційного інтелекту EQ-BOOST від Валерії Козлової для магістрів ОПП «Менеджмент»

Опубліковано 11.09.2023 р. у розділі Новини кафедри

В межах вивчення освітньої компоненти «Психологія та лідерство» Валерія Козлова, яка веде практичні та семінарські заняття для магістрів ОПП «Менеджмент» ЛТЕУ, поділилася своєю технологією, що викладена у її книзі. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоб підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі, в менеджменті.

Про автора: Валерія Козлова — провідна експертка з розбудови систем у бізнесі та стратегії розвитку, авторка когнітивної технології EQ-Boost, програмна директорка MBA UCU Business School та першовідкривачка теми EQ для бізнесу в Україні.
Усвідомлюємо ми це чи ні, але часто саме емоції та вміння ними керувати диктують наш особистий та професійний успіх. Вони можуть підсилювати нас у потрібні моменти, або ж навпаки — стають непоборною завадою на шляху до омріяних цілей. Проте емоції — це не щось химерне чи таке, що не піддається контролю, це частина нас, яку можна навчитися приборкувати та вміло використовувати для власної користі. Аби досягти цього рівню управління, слід пам’ятати та дбати про важливу складову нашої свідомості — емоційний інтелект (EQ). Лише розвиваючи та вивчаючи EQ ми можемо навчитися найважливішому — як змусити працювати емоції на себе, а не навпаки.

Приймаєте рішення на емоціях, а потім шкодуєте про його наслідки? А, може, навпаки – довго зважуєте всі «за» і «проти», підраховуєте, намагаєтеся спрогнозувати – і втрачаєте шанс, бо варто було довіритися інтуїції й прийняти рішення швидко.
Бізнес, кар'єра, які все наше життя – це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє управляти власними емоціями і моделювати схожі емоції в інших.
Ви дізнаєтесь:
● Навіщо в бізнесі емоційний інтелект
● Як розвивати власний EQ
● Як працює авторська технологія EQ-Boost
● Особливості техніки “Таїланд”

Завантажити книгу можна тут - https://kerivnyk.info/tekhnolohia-eq-boost

емоційний інтелект

емоційний інтелект

емоційний інтелект



Коментарі

Додати або змінити свій аватар можна через систему GrAvatar
  1. Ще немає коментарів.
  1. Немає ще трекбеків.