Колектив та студенти кафедри менеджменту прийняли участь у благодійному ярмарку

Опубліковано 11.11.2014 р. у розділі Новини кафедри

7 листопада 2014 року студенти та працівники кафедри менеджменту прийняли активну участь у благодійному ярмарку на підтримку сил АТО.

Разом із своїми кураторами студенти приготували домашню випічку, зробили вишукані сувеніри, зокрема вразила всіх присутніх Ірина Шегинська, котра виготовила два кошички з квітами із бісеру.

на благодійному ярмарку

Запрошували всіх охочих допомогти АТО – «віддати своє сердечко, написавши на ньому своє ім’я». Проф. Трут О.О. запрошувала колег долучатися! Бажаючих було багато і серед викладачів, і серед студентів різних факультетів.

на благодійному ярмарку

Кафедра менеджменту щиро намагалася допомогти нашим бійцям та внесла свою лепту у загальну благодійну справу. Дякуємо всім за це!

У цей день рідна Альма-матер святкувала свій 197 рік народження та інавгурацію ректора ЛКА – професора Петра Олексійовича Куцика.

Приємною подією для кафедри стало нагородження грамотами викладачів кафедри: професора Трут Ольги Олексіївни та доцента Коцупея Володимира Михайловича, а також нагородження премією імені Олени Степанів студентки 2-го курсу Шульги Юлії.

Шульга Юлія

Шульга Юлія – староста групи 1021 - розумна, активна та талановита студентка. Бажаємо їй подальших успіхів!

Більше фото із проведеного заходу можна переглянути на наших сторінках у Фейсбук та В контакті.



Коментувати не дозволено.